Ошпарювач стружки для дифузійних апаратів TC-OS
Призначений для ошпарювання бурякової стружки — початкової стадії процесу екстракції цукру, коли нагрівання стружки забезпечується протиструминним теплообміном з дифузійним соком. Використовується в складі дифузійних установок різних типів та може застосовуватись для дооснащення існуючих дифузійних відділень цукрових заводів.
Особливості конструкції
Компактна одновальна конструкція з простою та надіи?ною транспортно-перемішувальною системою.
Колосникові сита зі щілинами подвіи?ноі? конусності.
Якість
Неможливість окиснення та спінення завдяки відсутності контакту соко-стружкової суміші з повітрям.
Видалення газових бульбашок з соко-стружковоі? суміші.
Незначне подрібнення стружки у процесі ошпарювання.
Надійність
Триступеневий захист урухомника від перевантаження.
Корозостійкі поверхні контакту з продуктом.
Економічність
Можливість використання низькопотенціи?ного тепла для нагрівання дифузіи?ного соку.
Максимальне використання внутрішнього об’єму в процесі ошпарювання.
Автоматизація
Підтримання оптимальноі? щільності заповнення стружкою робочого об’єму.
Автоматична адаптація режиму при зміні якості стружки.
Стабілізація температурного режиму процесу ошпарювання.
Характеристики
Продуктивність по буряку, т/добу |
6 000 |
Встановлена потужність, кВт |
45 |
Електроживлення, В, Гц |
380/600, 50 |
Частота обертання вала, об/хв. |
0,4-1,4 |
Внутрішній діаметр корпусу, мм |
5 200 |
Зовнішній діаметр трубовала, мм |
2 000 |
Маса, кг |
≤ 60 100 |
Габарити – довжина, мм |
9 108 |
Габарити – ширина, мм |
5 464 |
Габарити – висота, мм |
11 795 |